Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια εκδήλωση – σταθμός στο Φεστιβάλ Γλυφάδας παρουσία του Διονύση Σαββόπουλου

Παρουσία του σπουδαίου Διονύση Σαββόπουλου και του εγγονού του, περισσότεροι από 130 μαθητές τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της πόλης παρουσίασαν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας, ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στον τραγουδοποιό, συνθέτη και στιχουργό, ένα υπέροχο ταξίδι στη μουσική διαδρομή του, με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 χρόνων του μεγάλου δημιουργού.

«Είναι από τις καλύτερες βραδιές του Φεστιβάλ Γλυφάδας. Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε εδώ μαζί μας τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο σε αυτό το ξεχωριστό αφιέρωμα από τα παιδιά μας και τους συλλόγους γονέων τεσσάρων σχολείων της Γλυφάδας μας», τόνισε ανοίγοντας την εκδήλωση ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, και ευχαρίστησε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς για την αξέχαστη αυτή εμπειρία.

Ήταν μια μεγαλειώδης παρουσίαση μικρών παιδιών με τεράστια αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που έκαναν. Ήταν μοναδικό. Μια συνεργασία τεσσάρων συλλόγων γονέων από το 7ο, το 9ο, το 12ο και το 14ο Δημοτικά Σχολεία, με περισσότερους από 130 μαθητές, πληθώρα συντελεστών και πολλούς μήνες προετοιμασίας για να παραχθεί αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν όσοι παρακολούθησαν το υπέροχο αυτό αφιέρωμα, με πρώτο τον κορυφαίο καλλιτέχνη, που συνεχάρη τους μαθητές για την εκπληκτική δουλειά τους. Το αφιέρωμα πλαισιώθηκε από δηλώσεις καλλιτεχνών που μίλησαν για τον δημιουργό μέσα από βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στην τεράστια οθόνη του υπαίθριου χώρου εκδηλώσεων.

Το σπουδαίο αφιέρωμα παρακολούθησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Στέλιος Κουρουπάκης, που έχει την ευθύνη και τον συντονισμό όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας, Γεωργία Βαμβακερού, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Σπύρος Δήμου και η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Κυριακοπούλου.

Η Γλυφάδα πλημμύρισε από τραγούδια του συνθέτη με τους μικρούς μαθητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Παιδεία, Μουσική, Πολιτισμός στα σχολεία της Γλυφάδας.

Διαβάστε επίσης: 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting: 20 & 21 Φεβρουαρίου 2025

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ