Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κ. Μητσοτάκης σε Κ. Σακελλαροπούλου: Lockers για τα κινητά στα σχολεία

Για τη τοποθέτηση lockers στα σχολεία, προκειμένου τα παιδιά να κλειδώνουν το κινητό τηλέφωνό τους κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος, ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, έχει ήδη γίνει συζήτηση με τον υπουργό παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη, προκειμένου να προμηθευτούν ορισμένα σχολεία, αρχικά πιλοτικά, lockers.

Με αφορμή ειδικότερα ένα σχόλιο της Προέδρου της Δημοκρατίας για το πρόβλημα του bullying, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε πολύ σημαντική και τη δέσμευση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη χρήση κινητών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, από τη στιγμή που ο μαθητής θα πάει στο σχολείο μέχρι να φύγει. “Το εννοούμε όταν λέμε το κινητό στην τσάντα. Δεν είναι απλά προσδοκία”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στην πρώτη αποβολή που επιβλήθηκε σήμερα σε μαθητή για χρήση κινητού στο σχολείο, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι “το ζήτημα δεν είναι τιμωρητικό, αλλά να αντιληφθούμε όλοι ότι τελικά αυτό βοηθά τη μαθησιακή διαδικασία”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ