Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου συνάντηση Χαρδαλιά – Κουτελάκη για το «Κλειστό» της Αρτάκης

Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ του περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά και του δημάρχου Νέας Σμύρνης, Γιώργου Κουτελάκη, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του Κλειστού Γηπέδου στην Αρτάκης.

To Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, γνωστό και ως Κλειστό της οδού Αρτάκης, κτίστηκε το 1979 και κατεδαφίστηκε το 2019. Φιλοξενούσε κατά βάση τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ του Πανιωνίου. Τα έργα για την αντικατάστασή του με νέο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο με βιοκλιματικό σχεδιασμό «πάγωσαν» και ξανάρχισαν στα τέλη του περασμένου Μαϊου. Σύμφωνα με τον αρχικό προϋπολογισμό, η κατασκευή του βιοκλιματικού γυμναστηρίου, που χρηματοδοτείται με πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ανέρχεται στα 21.800.000 ευρώ.

Ο λόγος που το έργο «πάγωσε» επί πολλά έτη (ο σημερινός δήμαρχος είχε δηλώσει ότι τον Ιούλιο του 2023, βρισκόταν μόλις στο 10% της εξέλιξής του), ήταν οικονομικό. «Η μελέτη είχε γίνει πριν πολλά χρόνια, επί συγκεκριμένων οικονομικών προβλέψεων. Έκτοτε το κόστος των οικοδομικών υλικών, τριπλασιάστηκε.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης, εμφανίζεται συγκρατημένος στις δημόσιες τοποθετήσεις του, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του ότι «θα είναι διατεθειμένη η σημερινή εργολαβία να τρέξει με τα χίλια» όποια λύση κι αν βρεθεί.

Διαβάστε επίσης: Γ. Κουτελάκης: «Η αθλητική Νέα Σμύρνη αξίζει ένα γήπεδο – “στολίδι”»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ