Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Χάρης Δούκας: Πιστεύω βαθιά ότι η χώρα χρειάζεται μια αλλαγή κατεύθυνσης

Δήμαρχος Αθηναίων • Υπoψήφιος Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ

Άρθρο του Χάρη Δούκα στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Οι πολίτες αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλα προβλήματα εξαιτίας της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη και αναζητούν εναγωνίως στήριγμα.

Αναζητούν τη πολιτική δύναμη αυτή που θα ξαναφέρει την ελπίδα και θα κυβερνήσει τη χώρα με προοδευτικές πολιτικές.

Η παράταξή μας οφείλει να τους ακούσει. Η ιστορία δεν μπορεί να την περιμένει. Χρειάζονται γρήγορα βήματα που θα αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ ξανά ως τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι.

Ο στόχος για το ΠΑΣΟΚ, ο στόχος μου, είναι η νίκη και μόνο η νίκη . Αυτό είναι το βασικό πρόταγμα. Το έχει ανάγκη ο πολίτης, το έχει ανάγκη η χώρα. Στις επόμενες εκλογές ο κ. Μητσοτάκης θα χάσει. Δεν αρκεί όμως να ηττηθεί ο Μητσοτάκης. Χρειάζεται να αλλάξει το μοντέλο διακυβέρνησης, όπου νέμονται την εξουσία μόνο λίγοι και εκλεκτοί και να αναδειχθεί μια νέα κυβέρνηση που θα ασχοληθεί αληθινά με την Ελληνίδα και τον Έλληνα.

Το δικό μας πρόγραμμα έχει στο επίκεντρο το Κοινωνικό Κράτος, με ένα ενδυναμωμένο ΕΣΥ, με παροχή κινήτρων που θα προσφέρουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, με την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.

Προτείνουμε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο που θα στηρίζεται στην οικολογία και στο περιβάλλον, στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, στην προώθηση ενός σύγχρονου αγροδιατροφικού μοντέλου, στο πάντρεμα της παράδοσης με τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Πιστεύουμε σε ένα σύγχρονο κράτος που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, υπέρ όλων των πολιτών. Θέλουμε ανάπτυξη παντού και για όλους.

Η κοινωνία περιμένει από εμάς να βγούμε ξανά έξω να τη συναντήσουμε, να της δώσουμε φωνή. Να κάνουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ το Κίνημα που δίνει λύσεις και ελπίδα στους πολλούς. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει ασφάλεια, ισονομία και σιγουριά.

Στις 6 του Οκτώβρη ενώνουμε δυνάμεις. Κερδίζουμε την ελπίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ