Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Παροχή 5 Υποτροφιών Εκπαίδευσης από το CMP Sports School

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ηλιούπολης κάνει  γνωστό στους δημότες πως θα δοθούν πέντε (5) πλήρεις υποτροφίες Εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης από το CMP Sports School της Ευρωεργασιακής, που θα δώσει μία σημαντική ευκαιρία σε 5 παιδιά της πόλης μας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα εντελώς δωρεάν.
Αιτήσεις ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024.

Το CMP Sports School by Euroergasiaki, το αθλητικό σχολείο που στεγάζεται στο Δήμο Ηλιούπολης, προσφέρει στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης πέντε (5) πλήρεις Υποτροφίες Εκπαίδευσης διετούς φοίτησης που αναλύονται ως ακολούθως:

Α) 2 Υποτροφίες σπουδών στην Προπονητική (με επιλογή Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Personal Training.

B) 2 Υποτροφίες σπουδών στην Αθλητική Δημοσιογραφία

Γ) 1 Υποτροφία σπουδών στο Sports Management.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υποτροφίες Εκπαίδευσης διετούς φοίτησης θα δοθούν σε άτομα που προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ή λόγω αντικειμένου των υποτροφιών (Προπονητική, Αθλητική Δημοσιογραφία, Sports Management) έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία και πορεία στον αθλητισμό.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν  τα απαραίτητα παρακάτω δικαιολογητικά  στo Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού –  Νέας Γενιάς και εξυπηρέτησης του Δημότη του Δήμου έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στις 13:00 μ.μ..
Να τονιστεί πως μετά το πέρας της ως άνω οριζόμενης ημερομηνίας καμία αίτηση δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή.
Απαραίτητα δικαιολογητικά
-Φωτοτυπία Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής

-Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στην Ηλιούπολη
-Τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας
-Αποδεικτικό Αθλητικών Διακρίσεων ή Βεβαίωση Δελτίου Αθλητή που αφορά οποιοδήποτε άθλημα ή έγγραφο που να αποδεικνύει τη σχέση με τον αθλητισμό.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων αφορά το διδακτικό έτος 2024-2025 και τα μαθήματα θα έχουν έναρξη στις αρχές Νοεμβρίου 2024.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 9970067 ή να αποστείλετε οποιαδήποτε απορία σας στο email politismos.neagenia@ilioupoli.gr

Διαβάστε επίσης: Σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης – Το ’25 ξεκινά ο 2ος κύκλος

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ