Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Η γιορτή των λουλουδιών έρχεται στην πόλη μέχρι τις 3/11

Η καθιερωμένη γιορτή των λουλουδιών που έχει αγαπηθεί από τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου Ηλιούπολης, αλλά και από όσους επισκέπτονται την πόλη, θα διαρκέσει από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024 και αποτελεί πλέον θεσμό για την Ηλιούπολη, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της να απολαύσουν την ομορφιά των λουλουδιών και να συμβάλλουν σε ένα πιο πράσινο μέλλον.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος κάνει γνωστό πως όσοι επισκέπτονται την έκθεση λουλουδιών που θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολυάριθμα είδη λουλουδιών και να προμηθευτούν λουλούδια που ταιριάζουν στο χώρο τους, αλλά και να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις γύρω από τον όμορφο κόσμο των λουλουδιών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης των λουλουδιών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ.. Εκεί, οι φυτωριούχοι και τα ανθοπωλεία του Δήμου θα παρουσιάσουν τις πιο όμορφες δημιουργίες τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την διοργάνωση μιας τέτοιας σημαντικής έκθεσης στο Δήμο Ηλιούπολης, θα έχουν την ευκαιρία παιδιά όλων των ηλικιών να έρθουν σε επαφή με τα λουλούδια και να καλλιεργήσουν μια διαφορετική κουλτούρα που θα ενισχύσει την αειφορία για τις επόμενες γενιές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ