Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Στ. Ψυρρόπουλος: Προτεραιότητα η ασφάλεια με ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης

Η ασφάλεια της πόλης και των κατοίκων της τέθηκε προς συζήτηση στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναζητήθηκαν λύσεις απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές και την εγκληματικότητα.

Σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων υπηρεσιών οι παραβατικές συμπεριφορές κατέγραψαν μείωση τους τελευταίους μήνες, μετά από συνεχείς ελέγχους και εφαρμογή προληπτικών μέτρων.

Τί αποφασίστηκε

Η δημοτική Αρχή, μετά τη συνάντηση, αποφάσισε τη διοργάνωση εκστρατείας ενημέρωσης σε όλα τα ΚΑΠΗ της πόλης, καθώς και σε ειδικές εκδηλώσεις, προκειμένου οι άνθρωποι που ανήκουν στην Γ’ Ηλικία να μην πέφτουν θύματα παραπλανητικών τηλεφωνημάτων και λοιπών εξαπατήσεων.

Επίσης, ο δήμαρχος ζήτησε την αύξηση των περιπολιών σε 24ωρη βάση και επίβλεψη περιοχών της πόλης, όπου παρουσιάζονται συχνά φαινόμενα εγκληματικών δράσεων όπως είναι το Χαλικάκι, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Ποιοι συμμετείχαν

Η συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης έγινε με: τον Ταξίαρχο Παπαγγέλη Άγγελο, Διευθυντή Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, τον Ταξίαρχο Χαλυβόπουλο Γεώργιο, Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, τον Χαλκιαδάκη Γεώργιο, Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, τον Αστυνόμο Β’ Συνωλά Ιωάννη, Διοικητής Τ.Α. Ηλιούπολης, τον Αστυνόμο Α’ Κασούνη Αθανάσιο, Διοικητής Α.Τ. Ηλιούπολης, τον Αστυνόμο Α’ Καλδίρη Αντώνιο, Τμηματάρχη Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, τον Αστυνόμο Α’ Κακαβά Σωτήριο, Τμηματάρχη ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, τον Μακρή Νίκο, Προϊστάμενο Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Ηλιούπολης. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηλιούπολης Χρήστος Καλλαρύτης.

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ