Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

«Φθινοπωρινό κάλεσμα» – Συναυλία του Ηλία Λιούγκου στο Μοσχάτο

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καλεί όλους τους πολίτες του να απολαύσουν, με ελεύθερη είσοδο, τη συναυλία «Φθινοπωρινό κάλεσμα» του Ηλία Λιούγκου, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 20.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού).

Ο Ηλίας Λιούγκος, με τη βαθιά του φωνή και την ιδιαίτερη μουσική του προσέγγιση, έχει κερδίσει επάξια μια σημαντική θέση στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Γνωστός για τις ερμηνείες του σε τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και την προσωπική του συνεισφορά στο έντεχνο τραγούδι, υπόσχεται να μας ταξιδέψει με μελωδίες που συγκινούν και εμπνέουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του στο πιάνο και στο τραγούδι είναι η Δέσποινα Στεφανίδου, στο βιολί ο Βασίλης Ραψανιώτης και στην κιθάρα-μπουζούκι ο Δημήτρης Κουφογιώργος.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε σε μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής με τον καταξιωμένο ερμηνευτή και δημιουργό Ηλία Λιούγκο. Η βραδιά αυτή είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε ξανά την ομορφιά της ελληνικής μουσικής, μέσα από κομμάτια που μιλούν για την αγάπη, τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο Ηλίας Λιούγκος θα μας προσφέρει μια μουσική εμπειρία γεμάτη ευαισθησία, φέρνοντας στη σκηνή τραγούδια που έχουν μείνει χαραγμένα στη συλλογική μνήμη».

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ