Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Το χαμόγελο του Άγιου Βασίλη φωτίζει τον Δήμο

 

Η πιο όμορφη, ζεστή, φωτεινή πόλη είναι η Γλυφάδα και ο Άγιος Βασίλης, που δεσπόζει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, στην κεντρική πλατεία και στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Όπως επισημαίνει σχετικά ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου: «Τη φετινή χρονιά, με τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας και τα προβλήματα που προκαλεί, έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να δώσουμε χαρά και ζεστασιά στην πόλη μας και σε κάθε σπιτικό, για όλη την εορταστική περίοδο – και πριν από αυτή. Στολίσαμε πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά και πρώτη φορά βάζουμε δύο μεγάλους Άγιους Βασίληδες για να μεταφέρουν παντού το πνεύμα των γιορτών».

Και προσθέτει: «Ο πρώτος Άγιος Βασίλης, στη γωνία Λαζαράκη και Μεταξά, έβαλε τη μάσκα του – για λόγους συμβολισμού και για να στείλει το δικό του μήνυμα – και σήμερα την έβγαλε για να δούμε το χαμόγελό του και να μοιράσει απλόχερα χαρά και αισιοδοξία! Οι εργασίες προχωρούν και για τον δεύτερο Άγιο Βασίλη στον Άγιο Τρύφωνα και μαζί ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες ο στολισμός της πόλης μας, που έχει φέτος τον πιο εορταστικό και φωτεινό διάκοσμο από ποτέ! Η Γλυφάδα μας φοράει τα καλά της, βάζει τα χριστουγεννιάτικά της και προσφέρει σε όλους μας τη ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα που τόσο έχουμε ανάγκη. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε υγεία».

Διαβάστε: 20.000 βιβλία περιμένουν τους Γλυφαδιώτες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ