Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαζική προσέλευση στο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 21 & 22/11/2020 η διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αλίμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Κονδύλη: «Παρά τις δυσκολίες της εποχής, η συμμετοχή των συμπολιτών μας, εθελοντών αιμοδοτών, ήταν μεγάλη και συγκινητική! Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, και για την πολύτιμη προσφορά τους σε αίμα, αλλά και για το πολύτιμο παράδειγμά τους προς όλη την κοινωνία.

Ευχαριστούμε θερμά και το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αντίληψης, και ιδιαίτερα τη διευθύντρια και γιατρό κα. Ράνια Ζαχαροπούλου, που επιμελήθηκαν, όπως και το Ασκληπιείο Βούλας, με το οποίο συνεργαζόμαστε κάθε φορά. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων για την πρόληψη διάδοσης του covid-19 και με προγραμματισμένα ραντεβού για όλους.

Κάθε αιμοδότης έπαιρνε φέτος κι ένα μικρό «συλλεκτικό» δώρο, ένα μπλουζάκι της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας 2020. Με το καλό η επόμενη αιμοδοσία μας, την άνοιξη του 2021, να γίνει χωρίς τις δυσκολίες του covid».

Διαβάστε: Δήμος Αλίμου: Δημιουργεί λίστα καταστημάτων delivery στην πανδημία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ