Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Σχολή Γονέων: «Εφηβεία – προβληματισμοί και λύσεις» στις 3 Ιουνίου

«Εφηβεία- προβληματισμοί και λύσεις» είναι το θέμα της διαδικτυακής συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου, από τις 12 έως τη 1.30 το μεσημέρι, στο πλαίσιο των διοργανώσεων της Σχολής Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Γλυφάδας.

«Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί. Αυτές οι συζητήσεις αφορούν πολύ σημαντικά θέματα και μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι σε κάθε σπιτικό», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. Με την πολύτιμη συνεργασία της παιδοψυχολόγου Χριστίνας Μπογιατζή, η Σχολή Γονέων θα συναντηθεί διαδικτυακά αυτή και άλλη μία φορά έως το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα:

3/6/21 | 12:00 – 13:30: «Εφηβεία- προβληματισμοί και λύσεις»

24/6 | 12:00 – 13:30: «Οικογενειακοί δεσμοί και δυναμικές»

Στη συνάντηση θα αναλυθούν σε βάθος οι επιπτώσεις της πανδημίας στους νέους 12-20 ετών. Η ενημέρωση και διάδραση στη Σχολή Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, είναι εδώ για να βοηθήσει την οικογένεια να προλάβει, να θεραπεύσει και να αναγεννήσει τον εαυτό της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Γονέων αλλά και την εν γένει λειτουργία της Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας η οποία εδρεύει στο Διασχολικό Κέντρο (Επαμεινώνδα 30 και Αγίας Τριάδας, Άνω Γλυφάδα), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 9641298. Υπεύθυνοι: Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκος Ζήκος.

Για να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή συζήτηση της Πέμπτης 3 Ιουνίου δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ.

Διαβάστε: Νέος πρότυπος παιδότοπος στην πλατεία Μακεδονίας Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ