Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συστηματικοί καθαρισμοί όλων των ρεμάτων στον Δήμο

Με πρόγραμμα και μεθοδικότητα συνεχίζονται οι σχολαστικοί καθαρισμοί όλων των ρεμάτων στον Δήμο Αλίμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη: “Απομακρύνουμε σκουπίδια, οικοδομικά υλικά, ακόμη και ογκώδη απορρίμματα, που κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν μέσα στις κοίτες των ρεμάτων.

Αποψιλώνουμε τις όχθες και τα πρανή, φροντίζουμε το πράσινο, ψεκάζουμε για τα κουνούπια, πλένουμε με νερό κάποια σημεία, που θέλουν περισσότερη επιμονή.

Ταυτόχρονα, έχουμε ήδη ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Αττικής, για να κινητοποιήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο οι υπαίτιοι για τη ρύπανση των ρεμάτων να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να σταματήσουν να δηλητηριάζουν τη φύση.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε να “περπατήσουμε” τις κοίτες των ρεμάτων, ώστε να εντοπίσουμε παράνομες συνδέσεις αποχετεύσεων και άλλες εστίες μόλυνσης, και να ενημερώσουμε τους αρμόδιους.

Στην προσπάθεια αυτή θα χρειαστούμε και αρκετούς εθελοντές, οπότε “όσοι πιστοί, προσέλθετε”! Σε μια πρώτη φάση, αρκεί να γράψετε κάτω από την ανάρτηση “συμμετέχω”, ώστε να σας ειδοποιήσουμε με προσωπικό μήνυμα για τα περαιτέρω”.

Διαβάστε: Διευρυμένα καλοκαιρινά δρομολόγια για τη δημοτική συγκοινωνία Αλίμου

Τα νέα του Αλίμου με ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ