Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι μικροί αθλητές γνωρίζουν τους Ολυμπιονίκες

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση γιορτάζει το ΕΑΚΝ / Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά την 23η Ιουνίου, Ολυμπιακή Ημέρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ημέρα αποτελεί τον επετειακό εορτασμό της ίδρυσης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στο Παρίσι το 1894, με πρώτο Πρόεδρό τον Έλληνα Δημήτριο Βικέλα και την απόφαση διοργάνωσης των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 1896.

Με περισσότερες από 200 χώρες του κόσμου να συμμετέχουν στον εορτασμό και παραπάνω από 40.000.000 συμμετοχές ετησίως, η Διεθνής Ολυμπιακή Ημέρα επικοινωνεί σε παγκόσμιο επίπεδο τη δυναμική του Ολυμπιακού κινήματος και κάνει την καρδιά του πλανήτη… να χτυπά με ελληνικούς ρυθμούς!

Στον Δήμο Αλίμου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά (Ε.Α.Κ.Ν.) τιμά την Ολυμπιακή Ημέρα στις 23 Ιουνίου 2021 και ώρες 18:00–20:00, με μια ξεχωριστή εκδήλωση. Μικροί μελλοντικοί αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα Ολυμπιακά Αθλήματα από Ολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν βραβεύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: 216 800 2601, eakn@eakn-agioskosmas.gov.gr

Διαβάστε: Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Οριοθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης

Τα νέα του Αλίμου με ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ