Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Εθνική Ασφαλιστική για τα σχολεία

To πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης σε όλα τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων, καθώς και σε όλο το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό των σχολείων, ανανεώνει και φέτος εντελώς δωρεάν ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, για τρίτο συνεχόμενο διδακτικό έτος.

Η Δημοτική Αρχή, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα της ασφάλισης για όλους και αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία που την διακατέχει, παρέχει στους μικρούς μαθητές της πόλης μας ένα πρόγραμμα ασφάλισης νοσοκομειακής και έξω νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα και όχι μόνο.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλους τους συμμετέχοντες καθ’ όλη την διάρκεια των μαθημάτων, διαλειμμάτων, σχολικών εκδηλώσεων, εκδρομών, κατά την διάρκεια του ολοήμερου, καθώς και μία ώρα πριν (κατά την μετάβαση) και  μία ώρα μετά (κατά την επιστροφή) από το σχολείο.

Μετά την συγκατάθεση των γονέων, στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής, του υποκαταστήματος που συνάψαμε το πρόγραμμα της ασφάλισης, θα επισκεφτούν τον καθένα ξεχωριστά, ενημερώνοντας τους για τις καλύψεις του προγράμματος και παρέχοντας τους εντελώς δωρεάν ασφαλιστικές συμβουλές.

Διαβάστε: Σε διεθνές φεστιβάλ στη Μόσχα συμμετείχε ο Δήμος των 3Β

Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει στη Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη μ’ ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ