Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Μουσικά Εργαστήρια

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Μουσικά Εργαστήρια του Ν.Π. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης-Γρηγόρης Γρηγορίου», για το έτος 2021-2022. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας, που επιθυμούν να εκφραστούν δημιουργικά και να πειραματιστούν μέσα από τη μουσική, καθώς και να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα προσιτά, καθώς ξεκινούν από 25€ τον μήνα, ενώ προβλέπονται ειδικές εκπτώσεις για τους κατοίκους/δημότες Ηλιούπολης και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Διδάσκονται:

Κλασική Μουσική: Πιάνο, Κιθάρα, Κλασικό Τραγούδι

Λαϊκή Μουσική: Μπουζούκι (4χορδο και 3χορδο), Τζουράς, Μπαγλαμάς, Μαντολίνο, Λαούτο, Ούτι, Λαϊκό Τραγούδι

Μοντέρνα Μουσική: Ηλεκτρική Κιθάρα, Μοντέρνο Πιάνο, Αρμόνιο, Ντραμς, Μοντέρνο Τραγούδι

Μουσική Προπαιδεία: ολιγομελή ομαδικά τμήματα, για παιδιά ηλικίας 4 – 7 ετών.

Προβλέπεται δωρεάν συμμετοχή στα Σύνολα των Μουσικών Εργαστηρίων (Παιδική Χορωδία, Χορωδιακά Σύνολα ενηλίκων, Λαϊκή Κομπανία, Μοντέρνα και Κλασικά Σύνολα, Φιλαρμονική), εφόσον οι ενδιαφερόμενοι πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτουν οι αρμόδιοι καθηγητές και μαέστροι.

Οι εγγραφές θα γίνονται κατόπιν ραντεβού, στους χώρους των Μουσικών Εργαστηρίων (Θ. Λουκίδου και Ηρ. Κωνσταντοπούλου, 2ος όροφος, το κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο 13ο Δημοτικό), έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Ωράριο εγγραφών: Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 14:30 – 20:30, Τετάρτη και Παρασκευή 9:30 – 14:30.

Οι εγγραφές στα Μουσικά Εργαστήρια συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των τμημάτων. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

– Επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας.

– Οι κάτοικοι Ηλιούπολης οφείλουν να καταθέτουν αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ, ή άλλου εγγράφου που να αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας τους.

– Οι δημότες Ηλιούπολης οφείλουν να καταθέτουν σχετικό πιστοποιητικό από τον Δήμο Ηλιούπολης.

– Οι πολύτεκνοι οφείλουν να προσκομίζουν βεβαίωση πολυτεκνίας ή κάρτα πολυτεκνίας θεωρημένη από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων.

– Τα ΑμεΑ οφείλουν να προσκομίζουν αντίγραφο της απόφασης της Υγειονομικής Επιτροπής.

– Η ηλικία των παιδιών, που επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά στα Μουσικά Εργαστήρια, θα πρέπει να επιβεβαιώνεται με την επίδειξη σχετικού εγγράφου (π.χ. πιστοποιητικό γέννησης, βιβλιάριο υγείας κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη μαέστρο των χορωδιακών τμημάτων κ. Βαρβάρα Κουτίβα, στο τηλέφωνο 6936341241, ή σε ώρες εγγραφών στο τηλέφωνο 2109967551.

Διαβάστε: Πρόταση Δημάρχου Ηλιούπολης για μετονομασία του κλειστού θεάτρου σε “Μίκης Θεοδωράκης”

Tα νέα της Ηλιούπολης μ’ ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ