Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπεγράφη σύμβαση Αρχιεπισκοπής – Δήμου για την παραχώρηση του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος

 

Προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση του κτηρίου του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος στoν Δήμο Βύρωνα για τη λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού υπεγράφη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη.

Ο δήμαρχος Βύρωνα ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος για την ανακαίνιση του Βρεφονηπιακού Σταθμού, τονίζοντας πως έχει δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος χώρος και υπογράμμισε την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με το Ίδρυμα. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε το Ίδρυμα για την προσπάθεια και αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνεργασία με τον Δήμο με την ευχή να πολλαπλασιαστούν αντίστοιχες προσπάθειες σε όλη την Ελλάδα.

Παρέστησαν ο Προεδρεύων του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο διευθυντής κ. Παναγιώτης Σίσκος, ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς, Λεμονιά Κλωνάρη και η διευθύντρια Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών του Δήμου, Μαριάννα Τζοβάρα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Διαβάστε: Αναμνηστικά γραμματόσημα της Μικρασιατικής Καταστροφής προτείνουν στα ΕΛΤΑ 4 προσφυγικοί Δήμοι

Ειδήσεις για τον Δήμο Βύρωνα ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ