Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Δωρεάν rapid test για όλους την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στη Γλυφάδα

 

Tην Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει από 09.00-15.00 στο Δρόμο των Ποιητών, Λαμπράκη και Μεταξά. μία ακόμα δράση δωρεάν ελέγχου ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού, για όλους τους κατοίκους του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου

Και αυτή την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, θα διενεργηθούν δωρεάν rapid test για όλους στην πόλη μας, σε μια προσπάθεια του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου να παρακολουθεί στενά τα υγειονομικά δεδομένα, ώστε να διατηρείται χαμηλά το ιικό φορτίο έως ότου βγούμε οριστικά από αυτή την περιπέτεια.

Με την πολύτιμη συμβολή του αντιδημάρχου Υγείας Νίκου Βρυζίδη, σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έχει γίνει έως τώρα κατορθωτή η διατήρηση χαμηλών επιπέδων, αλλά απαιτείται η προσοχή όλων καθώς ο χειμώνας είναι μπροστά και τα πρώτα κρύα που ευνοούν τη μεταδοτικότητα έχουν αρχίσει.

Ο κ. Παπανικολάου απευθύνει και πάλι κάλεσμα στους Γλυφαδιώτες να προσέλθουν για τον σύντομο αυτόν διαγνωστικό έλεγχο, τον οποίο θα διενεργήσει κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο Δρόμο των Ποιητών, Λαμπράκη και Μεταξά.

Όσοι υποβληθούν στο σχετικό έλεγχο, θα ενημερωθούν τάχιστα για το αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ