Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Έναρξη νέου κύκλου μουσικών μαθημάτων στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του Δήμου Βύρωνα

 

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Βύρωνα ανακοινώνει την έναρξη νέων μουσικών μαθημάτων στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια που συνεχίζουν να αποτελούν ανάσες πολιτισμού και γνώσης στην καθημερινότητα των κατοίκων και έχουν καθιερωθεί ως σημεία καλλιτεχνικής έκφρασης για  μικρούς και μεγάλους.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι εγγραφές ξεκινούν από 20 Οκτωβρίου.

Έναρξη νέου κύκλου μουσικών μαθημάτων για παιδιά & ενήλικες

πιάνο (παιδιά από 5 ετών & ενήλικες)

κιθάρα (παιδιά από 7 ετών & ενήλικες)

σαξόφωνο (παιδιά από 7 ετών & ενήλικες)

φωνητική/σύγχρονο & μονωδία (παιδιά από 7 ετών & ενήλικες)

Διάρκεια μαθημάτων: Νοέμβριος 2021-Ιούνιος 2022

Λόγω δημιουργίας ολιγομελών τμημάτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα τμήματα  θα συσταθούν εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων καθώς και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μουσικών μαθημάτων.

Αιτήσεις εγγραφής μπορείτε να κατεβάσετε από το site του Δήμου: Καλλιτεχνικά Εργαστήρια – Έναρξη νέου κύκλου μουσικών μαθημάτων για παιδιά & ενήλικες :: Δήμος Βύρωνα (dimosbyrona.gr). Συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε και αποστείλετε την ηλεκτρονικά στο email: rapsanioti@dimosbyrona.gr.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα γίνει δεκτή καμία κατ’ ιδίαν αίτηση.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί την διακοπή της συμμετοχής του στα μαθήματα παρακαλούμε να κάνει την δήλωση  ηλεκτρονικά στο email: rapsanioti@dimosbyrona.gr ώστε να απελευθερωθεί η θέση και να μην συνεχίζεται η οικονομική του επιβάρυνση.

Όσοι συμμετέχοντες δικαιούνται έκπτωσης μηνιαίας συνδρομής να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: rapsanioti@dimosbyrona.gr

Για την αποφυγή της μετάδοσης Covid -19 οι πληρωμές θα γίνονται στο λογαριασμό της Alpha Bank του Δήμου Βύρωνα, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, το μουσικό εργαστήρι που παρακολουθεί, το Α.Φ.Μ. και το τηλέφωνο του (σε περιπτώσεις ανηλίκων του γονέα/κηδεμόνα).

ΙΒΑΝ: GR930 140 17 2017 200 200 200 1046

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ