Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αγνοούμενη

Η ιδιωτική ντετέκτιβ Τζέσικα Σο είναι συνηθισμένη να λαμβάνει ανώνυμες πληροφορίες. Αλλά όταν φτάνει στο μέιλ της η φωτογραφία ενός τρίχρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε από το Λος Άντζελες είκοσι πέντε χρόνια πριν, η Τζέσικα αναγνωρίζει με κατάπληξη στο πρόσωπό του… τον εαυτό της.

Αναζητώντας απαντήσεις, μαθαίνει πως η βιολογική μητέρα της δολοφονήθηκε τη νύχτα που κάποιος απήγαγε την ίδια. Και τότε αποφασίζει να λύσει αυτή την υπόθεση που η αστυνομία έχει ξεχάσει. Παράλληλα, ο έμπειρος ντετέκτιβ της Αστυνομίας του Λος Άντζελες Τζέισον Πράις ερευνά τον αποτρόπαιο φόνο μιας φοιτήτριας κολεγίου που δούλευε περιστασιακά ως πόρνη. Ένα τυχαίο γεγονός φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους σε επαφή, αλλά η Τζέσικα καταλαβαίνει σύντομα πως ο Πράις κρύβει κάτι σχετικά με το πολυτάραχο παρελθόν του πατέρα της και το θάνατο της μητέρας της.

Για να εξιχνιάσει τη δολοφονία της μητέρας της και τη δική της εξαφάνιση, η Τζέσικα πρέπει να σκάψει στο παρελθόν και να βρει τα μυστικά που κρύβονται εκεί. Όμως οι ανακαλύψεις της, καθώς πλησιάζει την αλήθεια, της κόβουν την ανάσα!

Η Λίσα Γκρέι έχει εργαστεί ως επικεφαλής της ομάδας κάλυψης ποδοσφαιρικών αγώνων της Σκωτίας στο Press Association, υπεύθυνη παρουσίασης βιβλίων στο Daily Record Saturday Magazine και αρθρογράφος στην Daily Record και τη Sunday Mail. Το Αγνοούμενη, το πρώτο της μυθιστόρημα, έγινε μπεστ σέλερ στις λίστες της Washington Post και της Wall Street Journal και υπήρξε το τρίτο σε πωλήσεις Kindle eBook του 2019. Το δεύτερο βιβλίο της, Bad Memory, κατέκτησε επίσης μια θέση στη λίστα των μπεστ σέλερ της Wall Street Journal καθώς και την υποψηφιότητα για το βραβείο McIlvanney. Tον Νοέμβριο του 2020 εκδόθηκε τo τρίτο της μυθιστόρημα με ηρωίδα την Τζέσικα Σο, Dark Highway. Σήμερα έχει πλέον αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στη συγγραφή.

 

Εκδόσεις Bell

Συγγραφέας: Lisa Gray

Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου

Σελίδες: 328

Τιμή: 9,90 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ