Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γλυφάδα: Βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ

Μία υπέροχη έκπληξη περίμενε τα νέα παιδιά που πέρασαν σε σχολή των ΑΕΙ και τις οικογένειές τους: ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, διοργάνωσε τελετή βράβευσής τους και 130 εκ των επιτυχόντων κέρδισαν, μετά από κλήρωση, ένα εξαήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι σε Βέλγιο και Γαλλία, με έξοδα του Δήμου Γλυφάδας.

Καθώς πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκε η τελετή, λόγω της πανδημίας, φέτος έγιναν δυο, για τα έτη 2020 και 2021, στο μεγαλύτερο γήπεδο της πόλης, το ανακαινισμένο ΔΑΚ που έλαμπε κι αυτό, όπως και τα πρόσωπα όλων.

«Πολλούς από εσάς, σας ξέρω από το Δημοτικό και είμαι πολύ περήφανος, όπως και οι γονείς και οι καθηγητές σας για την πρόοδο που έχετε κάνει. Σας αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, διότι κατορθώσατε υπό πολύ δύσκολες και αντίξοες για όλους μας συνθήκες, να φέρετε αυτό το αποτέλεσμα. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Θα χαιρόμαστε πάρα πολύ να μαθαίνουμε τα νέα για την πορεία σας και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Εκτός από τους γονείς σας είμαστε και εμείς εδώ», είπε απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Να σημειωθεί ότι τα εκπαιδευτικά ταξίδια έχουν προγραμματιστεί για τον νέο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Η Γλυφάδα σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ