Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Την Κυριακή ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Βύρωνα

Την Κυριακή στις 5.30 μ.μ., στην Πλατεία Αγ. Λαζάρου, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Βύρωνα.

Μία ευχάριστη έκπληξη, θα περιμένει τους περαστικούς στο χώρο της εκδήλωσης. Ένας αστείος Τάρανδος, ένας καλόκαρδος Χιονάνθρωπος, ένα ζωντανό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μία πολική Αρκουδίτσα θα καλωσορίζουν μικρούς και μεγάλους δίνοντας τους τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους δημιουργώντας έτσι μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Μια ζεστή γωνιά δημιουργήθηκε για να υποδέχεται ο Άγιος Βασίλης τα παιδιά, μαζί με το ξωτικό του.

Επιβλητικοί και χαρούμενοι οι ξυλοπόδαροι θα υποδεχτούν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Κινούμενοι με άνεση, χαιρετούν τους περαστικούς και τους χαρίζουν τις ευχές τους για τις γιορτινές ημέρες.

Ο Σβελτογρήγορος είναι το πιο γρήγορο και πιστό Ξωτικό του Άγιου Βασίλη. Σκανδαλιάρης και ριψοκίνδυνος δεν τον σταματάει τίποτα και πάντα φέρνει σε πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές του Άγιου Βασίλη. Πιο γρήγορος και απ ́ τον άνεμο, διασχίζει με τα πατίνια του τους δρόμους, σκορπίζοντας ευχές, χαμόγελα και μαγική Χριστουγεννιάτικη σκόνη.

Στο Μπαλονόσπιτο ένα αστείο ξωτικό θα χαρίζει σε όλα τα παιδιά μπαλόνια κατασκευής, σε διάφορα σχέδια.
Οι αγαπημένες λιχουδιές μικρών και μεγάλων, μαλλί της γριάς και συντριβάνι σοκολάτας με τραγανά μπισκότα αποτελούν το μυστικό της γεύσης και την πιο γλυκιά λιχουδιά για τα Χριστούγεννα.

Επίσης, ο συνθέτης και μαέστρος Απόλλων Κουσκουμβεκάκης παρουσιάζει ένα γοητευτικό αφιέρωμα στο τραγούδι και τις μουσικές που γράφτηκαν για τις γιορτές. Τα τραγούδια ερμηνεύουν η Άννα Ματσούκα και η Θέλμα Καραγιάννη. Μαζί τους ένα κουιντέτο αποτελούμενο από τους: Ροδούλα Χαντζή – φλάουτο, Μαρία Σπυράτου – πιάνο, Δημήτρης Ασλανίδης – κοντραμπάσο και Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη στην κιθάρα, την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος.

Διαβάστε τα νέα του Βύρωνα 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ