Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελληνικό – Αργυρούπολη: Οδηγός του Δήμου μετέφερε 8 άτομα για αιμοκάθαρση

Την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι εργάστηκαν πυρετωδώς χθες το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας για να σώσουν ζωές, εξέφρασε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.


Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης ευχαρίστησε όλους εργαζόμενους και δη έναν οδηγό που συνέβαλε στη μεταφορά οκτώ ατόμων για αιμοκάθαρση.


Ο κ. Κωνσταντάτος δηλώνει επίσης την ευγνωμοσύνη του στις εργαζόμενες της κοινωνικής υπηρεσίας «που όχι μόνο φρόντισαν τους 3 άστεγους στο ΚΑΠΗ όλο το βράδυ αλλά πήγαν σε όλους τους ανήμπορους ηλικιωμένους για βοήθεια και σε όποιον μας χρειάστηκε τις ώρες αυτές. 100 κλήσεις συνολικά», και συνεχίζει: «Ευγνωμοσύνη στα παιδιά που δουλεύουν στα μηχανήματα της πολιτικής προστασίας, μια χούφτα άνθρωποι που κάνουν υπεράνθρωπη προσπάθεια με τους δρόμους και τα δέντρα. Ο Δήμος είναι στο πλευρό σας σε απίστευτες αντίξοες συνθήκες με προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή. Ένα ευχαριστώ τέλος στους αντιδημάρχους μου γιατί 24 ώρες βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων μας και συντονίζουν την προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης: Ελληνικό – Αργυρούπολη: δίπλα στα συνεργεία του Δήμου, ο Γιάννης Κωνσταντάτος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ