Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Ρένας Δούρου σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη με αιχμές για διοίκηση Πατούλη

Για τα έργα στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων ενημερώθηκε η τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψή της.

«Σήμερα πολλά κρίσιμα για την Αττική έργα, που χρηματοδότησε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια καθυστερούν, διαλύονται με ευθύνη της τωρινής Διοίκησης και οδηγούνται στη εγκατάλειψη. Δυστυχώς τα σοβαρά έργα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δεν αποτελούν εξαίρεση. Η Δύναμης Ζωής έχει δεσμευθεί και δίνει αγώνα, εντός κι εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου για να διασφαλίσουμε, μαζί με τους Δημάρχους και τις τοπικές κοινωνίες ότι όλα αυτά τα έργα θα ολοκληρωθούν. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Ελέγχουμε τη Διοίκηση. Διεκδικούμε να κάνει άμεσα πράξη τα έργα για τους πολίτες και όχι να τα χρησιμοποιεί ως επικοινωνιακά τεχνάσματα για την αυτοπροβολή της», δήλωσε η κυρία Δούρου.

Σημείωσε ότι η διοίκηση της παράταξης Δύναμης Ζωής έχει δεσμεύσει τα αναγκαία κονδύλια στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συνολικού προϋπολογισμού 33 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Πατούλης – Κωνσταντέλλος: Με εκατέρωθεν «βέλη» η συζήτηση για τα έργα στον Δήμο 3Β

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ