Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

3Β: Συνεχίζεται η απογραφή

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υποστηρίζοντας το έργο της απογραφής 2021 που διεξάγει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ενημερώνει τους πολίτες ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί, έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν ακόμα και τώρα στην αίθουσα «Ιωνία» του Δήμου.

Η αίθουσα θα λειτουργεί καθημερινά από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 19:00 συμπεριλαμβανομένου το Σάββατο και την Κυριακή. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να προσέλθουν στην αίθουσα ή για πληροφορίες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 213 2020 791-2 και στο 213 2020 013.

Η απογραφή πληθυσμού, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομική και κοινωνική αποτύπωση του Δήμου καθώς από τα στοιχεία αυτά εξαρτώνται επενδύσεις και χρηματοδοτικά προγράμματα. Η συμμετοχή στην απογραφή συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων. Τα αποτελέσματα της απογραφής αποτελούν οδηγό για την αποτελεσματική άσκηση οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, καθώς και βάση τεκμηρίωσης για μια σειρά από σημαντικές, εθνικά και τοπικά, χρήσεις.

Διαβάστε επίσης: 3Β: Σε πλήρη λειτουργία το πρόγραμμα Καφέ Κάδου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ