Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ηλιούπολη: Τροποποιείται το ωράριο φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων σε 7 Super Market

Μέτρα για τη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων καταστημάτων και Super Market, που δεν διαθέτουν απαραίτητο χώρο αναμονής των οχημάτων των προμηθευτών τους, παίρνει ο Δήμος Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Γιώργο Χατζηδάκη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή, μετά από διάλογο με κατοίκους, τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις αυτές και με την κατά γράμμα τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τον νόμο διαδικασιών, με τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης, αποφασίστηκε η εφαρμογή νέου υποχρεωτικού ωραρίου φορτοεκφορτώσεων. Συγκεκριμένα, τα φορτηγά οχήματα, κάθε τύπου, μπορούν να σταθμεύουν γι αυτή την εργασία από τις 7 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί της επομένης.

Η απόφαση αυτή ισχύει για επτά Super Market του Δήμου Ηλιούπολης, που δεν διαθέτουν κατάλληλο χώρο φορτοεκφόρτωσης. Αυτά είναι τα ακόλουθα:

1. «Σκλαβενίτης», Μαρίνου Αντύπα 36 & Αστυδάμαντος

2. «Bazaar», Λεωφόρος Δημοκρατίας 60

3. «My Market», Λεωφόρος Αλ. Παναγούλη 3

4. «Market In», Αρχιμήδους 66

5. «My Market», Λεωφόρος Σοφ. Βενιζέλου 111

6. «ΑΒ Βασιλόπουλος», Λεωφ. Παπανδρέου 33 & Ιωαννίνων 4

7. «Market In», Αρχιμήδους 15

Τοποθετήθηκαν ήδη πινακίδες σήμανσης και ενημερώθηκαν οι επιχειρήσεις αυτές, που έχουν και την υποχρέωση λήψης όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας προς αποφυγή ατυχημάτων, καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες Τροχαία, Αστυνομικό Τμήμα, Δημοτική Αστυνομία, κ.λπ., για τον διαρκή έλεγχο και την επιβολή προστίμων ή όποιων άλλων μέτρων προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία, σε περίπτωση μη τήρησης.

 

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Δημιουργία Νέου Μητρώου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ