Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Γλυφάδα: Διανομή προϊόντων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Την πρώτη διανομή προϊόντων της χρονιάς, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)», θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Γλυφάδας τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, από τις 8.30 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.. Η διανομή των προϊόντων θα λάβει χώρα στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου (Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη).

Ωφελούμενοι της δράσης είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστους Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.

Για την παραλαβή των ειδών όλοι οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν ΑΜΚΑ και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο.

Εάν η παραλαβή των προϊόντων δεν μπορεί να γίνει από τον ωφελούμενο ή από μέλος της οικογένειας που περιλαμβάνεται στην αίτηση, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή εξουσιοδότηση εκδοθείσα από www.gov.gr. Οι εξουσιοδοτήσεις θα πρέπει να είναι σε έντυπη μορφή.

Το πληροφοριακό υλικό με τα είδη και τις ποσότητες που θα παραλάβουν οι δικαιούχοι, προς ενημέρωσή τους θα βρίσκεται αναρτημένο στο χώρο της διανομής.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα για τις ώρες διανομής.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής, καθώς θα διατεθούν μεγάλες ποσότητες ειδών παντοπωλείου, νωπών προϊόντων, είδη βασικής υλικής συνδρομής-γενικής χρήσης.

Οι ωφελούμενοι θα έρχονται στο χώρο φορώντας μάσκα και μόνο την ώρα που θα τους αποσταλεί στο SMS και στο email τους, καθώς θα χωρισθούν σε αλφαβητικές και ωριαίες ομάδες για την αποφυγή του συγχρωτισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη διάρκεια της διανομής θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πρόνοιας Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας στο τηλ: 210 9647 021 από τις 8πμ – 3μμ. Υπεύθυνες υπάλληλοι Επικοινωνίας: Ευφροσύνη Κυρίτση, Στυλιανή Κουλούβαρδη και Αικατερίνη Στεργιοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: Φιλόξενη για τους ανθρώπους που δεν έχουν στέγη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ