Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δωρεάν μάσκες υψηλής προστασίας και rapid test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στηρίζει την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μοιράζοντας μάσκες υψηλής προστασίας στα σχολεία και διενεργώντας δωρεάν rapid test τις εργάσιμες ημέρες.

Kατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης άρχισαν να διενεργούνται δωρεάν rapid test για την εκπαιδευτική κοινότητα στο Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης, επί της οδού Αρτάκης 78 (δίπλα στα δημοτικά ιατρεία).

Η δράση θα ισχύει για μαθητές, εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Οι μαθητές θα προσκομίζουν βεβαίωση του Διευθυντή της σχολικής μονάδας. Τα rapid test θα διενεργούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 2μμ – 7μμ, κατόπιν ραντεβού στον τηλεφωνικό αριθμό 213 2025 941, από τον φαρμακοποιό του Δήμου, Χριστόφορο Μπουζούκα και την παιδίατρο που συνεργάζεται με τα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης, Μαρία Καλτσά Μαρία.

Σημειώνεται ότι με τη βεβαίωση του διευθυντή της σχολικής μονάδας οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται επίσης στα Κέντρα Υγείας Καλλιθέας και Νέου Κόσμου όπου γίνονται και εκεί δωρεάν τα rapid test.

Επίσης, διατέθηκαν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μάσκες υψηλής προστασίας.

 

Διαβάστε επίσης: «Εξαφανίζει» τα αποτσίγαρα από τους δρόμους της πόλης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κρικρής

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ