Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Ο Δήμος τιμά τις γυναίκες με ειδική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 7μμ, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος).

Σημαντικά θέματα όπως η ισότητα των δύο φύλων, η καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και η μητρότητα και εναρμόνιση των επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, κυριαρχούν στην ατζέντα συζήτησης, ανάπτυξης και συμπερασμάτων της εκδήλωσης, κατά την οποία ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, Δημοτική Σύμβουλος, ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Ζάγκα, θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν τις πολιτικές και τις δράσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου επί των συγκεκριμένων θεμάτων.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα και η γενική γραμματέας Δημογραφικής Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Γιάννα Χορμόβα.

Ώρα προσέλευσης, 6.30΄μμ. Η είσοδος επιτρέπεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου τριμήνου.

 

Διαβάστε επίσης: Παράδοση 3 απορριμματοφόρων συλλογής βιοαποβλήτων και 841 καφέ κάδων από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ