Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μετά τη σύσκεψη με την Περιφέρεια Αττικής, αναφορικά με το κύμα κακοκαιρίας «Φίλιππος», και σύμφωνα με τις νέες μετεωρολογικές εκτιμήσεις αποφασίστηκε ότι όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου θα παραμείνουν ανοιχτά την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει πως για προληπτικούς λόγους η Πολιτική Προστασία του Δήμου έχει τεθεί σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο, πραγματοποιεί ρίψεις αλατιού στις ορεινές περιοχές του Πανοράματος και είναι έτοιμη να συνδράμει στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

Συστήνεται στους πολίτες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έκτακτων καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Επιπλέον, συνίσταται η τακτική ενημέρωση για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων στα δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

– Πολιτική Προστασία: 210 8961 444, αποκλειστικά για θέματα Πολιτικής Προστασίας όπως πτώση δέντρου, παγετός στο οδόστρωμα κ.α.

– Κοινωνική Υπηρεσία: 694 4777 166, αποκλειστικά για θέματα που αφορούν τον θερμαινόμενο χώρο.

 

Διαβάστε επίσης: Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής το νέο κολυμβητήριο του ΝΟΒ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ