Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δέκα φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης έφυγαν για Ουκρανία

Από τη Γλυφάδα ξεκίνησαν δέκα φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης για την πληττόμενη Ουκρανία. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου ήταν σημαντική.

«Ήμασταν όλοι εκεί. Από το ραντεβού της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία, δεν έλειπε κανείς. Δέκα φορτηγά γεμίσαμε σήμερα στη Γλυφάδα μας με φάρμακα, παιδικές τροφές, είδη ατομικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα και άλλα αγαθά που θα ξεκινήσουν αύριο κιόλας το ταξίδι τους για την πληττόμενη Ουκρανία. Όπως μάλιστα μας διαβεβαίωσε η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα – εκπρόσωπος της οποίας βρέθηκε στο Δημαρχείο μας – όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα φτάσουν πολύ σύντομα στις εμπόλεμες περιοχές που τα έχουν ανάγκη», ανέφερε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας τη δράση συντόνισε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης. Μαζί του, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου.

 

Διαβάστε επίσης: Γέμισε χαρταετούς και χρώματα ο ουρανός της πόλης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ