Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διανομή τροφίμων σε άπορους την Πέμπτη 31 Μαρτίου

Ο Δήμος Βύρωνα, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ (νωπών και ειδών παντοπωλείου), την Πέμπτη 31 Μαρτίου στο κλειστό κολυμβητήριο Βύρωνα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΑΞΗΣ» (Άνθιμου Γαζή 2), από τις 9πμ έως τη 1μμ.

Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται σύμφωνα με την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα των δικαιούχων, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η διανομή να πραγματοποιείται χωρίς καθυστερήσεις.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι χρειάζεται να έχουν μαζί τους ταυτότητα, την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» καθώς και κάποιο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τη μέρα διανομής, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο εφόσον έχει εξουσιοδότηση (δεν απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής).

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.

Αν οι ωφελούμενοι δεν προσέλθουν την ημέρα της διανομής τα νωπά προϊόντα θα διανεμηθούν σε δομές συσσιτίων και τα τυποποιημένα θα επιστραφούν στις αποθήκες της Περιφέρειας, σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα (Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας) και στα τηλέφωνα 210 7624 403 / 210 7660 202.

 

Διαβάστε επίσης: Εκπαίδευση χρήσης απινιδωτή και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση από το Τμήμα Αθλητισμού

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ