Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ειρηνοδρομία 2022: «Τρέχουμε για την Ειρήνη κερδίζουμε τη Ζωή»

Την επίσημη έναρξη εγγραφών των δρομέων ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2022. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους.

Για εκείνους που θέλουν να συμμετέχουν στη διοργάνωση με ένα διαφορετικό τρόπο και να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές προσφέροντας εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους, μπορούν να εγγραφούν συμπληρώνοντας τη φόρμα Εθελοντών.

Φέτος, αλλάζει και το μετάλλιο της Ειρηνοδρομίας, που λαμβάνουν όλοι οι δρομείς για τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Το νέο μετάλλιο, που έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, στη μια του πλευρά φέρει την προσωπογραφία του Αλέκου Παναγούλη ενώ η άλλη πλευρά είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό Σχολικό Συγκρότημα «Στρογγυλό» .

Και σε αυτή τη διοργάνωση οι παροχές για τους συμμετέχοντες στην Ειρηνοδρομία είναι πλούσιες. Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί το τεχνικό t-shirt της Διοργάνωσης, καθώς και μια επαναχρησιμοποιούμενη αθλητική τσάντα πλάτης. Εξαιρετική επίσης είναι και η παροχή για τα αγωνίσματα με χρονομέτρηση, καθώς όλοι οι δρομείς των 10 και των 5 χιλιομέτρων θα έχουν φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού τους με αναγραφή του χρόνου και του ονόματός τους.

Αναλυτικά το πακέτο παροχών για τους συμμετέχοντες δρομείς περιλαμβάνει:

– Αριθμό συμμετοχής.
– Τεχνικό T-Shirt και αθλητική τσάντα.
– Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία bib tag της MYLAPS.
– Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής.
– Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού (για τα 5 και 10 χλμ.).
– Πλήρη υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες, κ.λπ.).
– Πλήρη υγειονομική κάλυψη.
– Ασφάλεια διαδρομής.
– Φύλαξη Ιματισμού.

Επίσης, δυο πολύ σημαντικές δράσεις – παροχές της διοργάνωσης, πλαισιώνουν την προετοιμασία των δρομέων και της φετινής Ειρηνοδρομίας.

Η πρώτη αφορά το δωρεάν πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας κατοίκων – ερασιτεχνών δρομέων για την συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία 2022. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με την καθοδήγηση των προπονητών του αθλητικού σωματείου ΟΦΚΑ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, θα διαρκέσουν από τις 4 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.15μμ έως τις 9.30μμ.

Η δεύτερη δράση αφορά στο Πρόγραμμα Υγείας με δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο για τους κατοίκους του Δήμου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία, αλλά και για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Σωματείων του Δήμου. Οι καρδιολογικοί έλεγχοι θα διαρκέσουν από τις 5 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου και θα γίνονται κάθε Τρίτη από τις 5μμ έως τις 9μμ. Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλούν στο τηλέφωνο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος 210 9760 505. Ο Καρδιολογικός έλεγχος είναι μια προσφορά της Ορθοπεδικής κλινικής “OSTEOIASIS”.

 

Διαβάστε επίσης: Σαϊντού Καμαρά: Συγκέντρωση συμπαράστασης στην Υπηρεσία Ασύλου στη Νίκαια

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ