Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μία πρωτότυπη κολυμβητική πρόκληση τον Μάιο

Για πρώτη φορά μια κολυμβητική πρόκληση, μια αναμέτρηση με τις αντοχές μας. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει το One Hour Swim Challenge. Περισσότεροι από 400 κολυμβητές θα επιχειρήσουν να καλύψουν τη μέγιστη δυνατή απόσταση μέσα σε μία ώρα, σε μια από τις πιο σύγχρονες και πρόσφατα ανακαινισμένες πισίνες της πόλης. Στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης, στις 21 Μαΐου, κάποιοι θα κολυμπήσουν για να καταρρίψουν το ρεκόρ τους και κάποιοι για να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση. Όλοι όμως θα διασκεδάσουν.

«Πρόκειται για έναν πρωτότυπο Challenge που αποτελεί καινοτομία και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον Δήμο Νέας Σμύρνης », αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Βαγγέλης Χατζατουριάν.

Να σημειωθεί ότι 27 αθλητές θα κολυμπήσουν σε κάθε μία από τις 10 ωριαίες διαδρομές που ξεκινούν στις 8πμ και ολοκληρώνονται στις 5.40μμ. Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν απονομές μεταλλίων στους νικητές και sushi bar από το γνωστό γιαπωνέζικο εστιατόριο Kenko.

Η συμμετοχή των κολυμβητών στο One Hour Swim Challenge είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ατομικό επίπεδο πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα πατώντας εδώ, ενώ για ομαδικές συμμετοχές εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στο τηλέφωνο 213 2025 922.

 

Διαβάστε επίσης: Τρίποντα κατά της οπαδικής βίας από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΟΚ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ