Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ευκαιρία για «Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική» στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δήμου

Γνώσεις ιδιαίτερα χρήσιμες για τους καλοκαιρινούς μήνες, που μπορεί να σώσουν και ζωές θα αποκτήσουν όσοι παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική».

Το σεμινάριο, που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων ΕΔΟΚ, θα πραγματοποιηθει την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 10:00-14:00, στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Οι συμμετέχοντες στη δράση, θα εκπαιδευτούν δωρεάν στις βασικές έννοιες της Ναυαγοσωστικής. Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχτούν τρόπους εισόδου στο υγρό στοιχείο, δηλαδή είσοδο από θάλασσα, πισίνα και άλλα, τρόποι προσέγγισης θύματος με διασωστικό κολύμπι, λαβές για ανάσυρση του θύματος, τρόποι μεταφοράς του θύματος, έξοδος από το υγρό στοιχείο και τέλος θα λάβουν εκπαίδευση στη παροχή Α’ Βοηθειών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, σε εκπαιδευτικούς, γονείς, ηλικιωμένους, εργαζόμενους στον Δήμο σε συνεργεία, τεχνικά έργα, καθαριότητα, πράσινο, αθλητικά κέντρα, παιδικούς σταθμούς και την κοινωνική πρόνοια.

Επίσης αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για Συλλόγους, αθλητικούς, φυσιολατρικούς, περιηγητικούς, ορειβατικούς καθώς και για τα Σωματεία Εργαζομένων, επαγγελματίες βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Προκειμένου να γίνει σωστά η εκπαίδευση – βιωματική παρουσίαση ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Σεμινάριο δεν θα ξεπερνά τα 30 άτομα.

Διαβάστε επίσης: Τους έπιασαν στου Ζωγράφου με 15 κιλά κάνναβης σε μορφή σοκολάτας!

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ