Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έτοιμη για το καλοκαίρι η δημοτική παραλία

Έτοιμη να υποδεχθεί τους λουόμενους είναι η δημοτική παραλία της Γλυφάδας. Τα ειδικά συνεργεία του Δήμου την καθάρισαν απ’ άκρη σ’ άκρη, έκαναν τη συντήρηση των αποδυτηρίων και τοποθέτησαν τις ομπρέλες.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου γράφει:

«Να μην την χορταίνεις! Αυτή είναι η θάλασσα του Σαρωνικού, της Γλυφάδας μας: Να την αγναντεύεις, να την απολαμβάνεις, να κολυμπάς. Για αυτά, φρόντισε η φύση.

Για όλα τα υπόλοιπα, χρειάστηκε σκληρή δουλειά. Δουλειά ετών, που έγινε με συνέπεια και φέτος. Καθαρίσαμε την παραλία μας με ειδικά μηχανήματα από άκρη σε άκρη, τοποθετήσαμε τις ομπρέλες μας, συντηρήσαμε όλες τις υποδομές που έχουμε δημιουργήσει (ντουζιέρες, αποδυτήρια, διαδρόμους, καθιστικά, χώρους στάθμευσης). Φυσικά, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουμε και τα δύο Seatrac για τους συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα και με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Η βραβευμένη με γαλάζιες σημαίες – ελεύθερη για όλους – δημοτική παραλία της Γλυφάδας μας είναι έτοιμη και σας περιμένει και φέτος, για να απολαύσετε το αγαθό του ήλιου και της θάλασσας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά για τον συντονισμό και σε όλους όσους εργάστηκαν και φέτος για το αποτέλεσμα που βλέπετε. Θα δείτε και τις εργασίες που είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου – σύντομα θα πούμε πολύ περισσότερα για αυτό το μεγάλο έργο πνοής».

 

Διαβάστε επίσης: Ποδόσφαιρο για όλους σε γήπεδα προδιαγραφών FIFA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ