Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μία τριήμερη γιορτή για όλους στο πλαίσιο του IRONMAN

Τον Ιανουάριο η EY ZHN Greece ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2022 στην πανέμορφη περιοχή της Βουλιαγμένης.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοινώνει άλλα δύο αθλητικά γεγονότα, που θα πλαισιώνουν αυτό το παγκόσμιο αθλητικό event και θα χαρίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, συνοδούς και επισκέπτες.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 21 Οκτωβρίου στην περιοχή του Καβουρίου με το Under Armour Night Run Vouliagmeni presented by IRONMAN.

Πρόκειται για έναν αγώνα 5 χλμ που θα ξεκινήσει στις 6μμ στην παραλία στο Μεγάλο Καβούρι και οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε μία ειδυλλιακή διαδρομή με φόντο το Σαρωνικό ενώ δύει ο ήλιος χρωματίζοντας τον ουρανό και τα συναισθήματα και τερματίζοντας στο φωτισμένο νησάκι με το αρχαίο φρούριο.

Επίσης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 9.30πμ έρχεται το IRONKIDS® Greece – Vouliagmeni στο Καβούρι. Οι μικροί μας φίλοι, από 6 έως 12 ετών, θα αγωνιστούν σε τρεις διαδρομές δίπλα στη θάλασσα, 500, 1.000 και 1500 μέτρων, ανάλογα με την ηλικιακή τους κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες εδώ και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

 

Διαβάστε επίσης: Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στους μαθητές της Β’ Λυκείου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ