Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τα παιδιά της πόλης δίνουν ραντεβού στις πλατείες & παιδικές χαρές

Συνεχίζονται οι δωρεάν εκδηλώσεις στις παιδικές χαρές και πλατείες της Ηλιούπολης, που σκοπό έχουν τη ψυχαγωγία των παιδιών που παραμένουν στη πόλη. Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου έχουν ως εξής:

«Μια πόλη από κουτί» – Σάββατο 16 Ιουλίου, 18:30 με 21:30, στην παιδική χαρά της οδού Σκόπα

«Πώς θα μοιάζει άραγε η πόλη των ονείρων μας; Η φαντασία μας είναι αρκετή ώστε να της δώσει σχήματα και χρώματα; Πάρτε μαζί σας ένα χαρτόκουτο μεσαίου μεγέθους και τα υπόλοιπα αφήστε σε μας. Μικροί μεγάλοι παίζουμε, χτίζουμε-γκρεμίζουμε, πιάνουμε ψαλίδια, κόλλες και χρώματα και δημιουργούμε μια Πόλη από κουτί. Το στοίχημα είναι, πόσο μεγάλη μπορούμε να την φτιάξουμε ώστε να μας χωρέσει όλους; Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, μέσω εργαστήριων με τίτλο Μικροί μηχανικοί να συμμετάσχουν σε δημιουργικές προκλήσεις. Σας υποδεχόμαστε με facepainting και δημιουργικές κατασκευές» αναφέρει ο Δήμος.

«1,2,3 όλοι στην πλατεία» – Κυριακή 17 Ιουλίου, 18:30 με 21:30, στην πλατεία Φλέμινγκ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η Κυριακή παραδοσιακά είναι ημέρα διασκέδασης και χαλάρωσης, και εμείς φροντίζουμε να σας προσφέρουμε και τα δύο σε μία εκδήλωση. Στήνουμε στην πλατεία επιδαπέδια, μεγάλου μεγέθους, παιχνίδια και προσκαλούμε σε συμμετοχή μικρούς και μεγάλους. Ποιος δεν έχει διασκεδάσει παίζοντας Pacman, Γκρινιάρη, Ποδοσφαιράκι ή Twister; Οι μεγαλύτεροι θυμούνται και οι μικρότεροι μαθαίνουν παιχνίδια του παρελθόντος ενώ έρχονται αντιμέτωποι καθώς οι ίδιοι γίνονται πιόνια σε τεράστια ταμπλό, επιτραπέζιων παιχνιδιών. Αποκορύφωμα, συναυλία με τον συνθέτη, μουσικό και συγγραφέα παιδικών παραμυθιών, Δημήτρη Μπασλάμ. Ο δημιουργός του Γαργαληστή, του Αγησίλαγου, της Θυμωμένης Μπετονιέρας και πολλών ακόμα μουσικών παραμυθιών, έρχεται στην παρέα μας, με αφήγηση ευφάνταστων ιστοριών που κρύβουν τα τραγούδια του, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Μαζί του η Λαμπρινή Καρακώστα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ