Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έμπρακτη στήριξη στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά»

Παραδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης 11 Αυγούστου, από κλιμάκιο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Καρύδη Κατερίνα, είδη πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» που βρίσκεται στην Παλλήνη.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» φιλοξενεί άτομα από 17 – 67 ετών με βαριές αναπηρίες, όπως Βαριά Νοητική Υστέρηση, Αυτισμό, Εγκεφαλική Παράλυση και Σύνδρομο Down. Ύστερα από επικοινωνία που είχε ο Δήμος με το Κέντρο, με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά στην Αττική, εκφράστηκε η επιθυμία για την προσφορά κάποιων ειδών που καλύπτουν άμεσες ανάγκες, όπως πάνες ενηλίκων και είδη υγιεινής.

Στο φιλανθρωπικό αυτό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν κάτοικοι του Δήμου, καθώς και τα σούπερ μάρκετ της πόλης.Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, μέσω επιστολής, στον Δήμο Μοσχάτου -Ταύρου και στους πολίτες που προσέφεραν είδη.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Η αλληλεγγύη για εμάς είναι στάση ζωής. Συμβάλλουμε όπου μπορούμε στη στήριξη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που συνεισέφεραν και τις επιχειρήσεις της πόλης μας που πάντα στηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες».

Διαβάστε: Τέρμα τα αδέσποτα στην πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ