Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Στον αγώνα δρόμου κατά του καρκίνου το μαστού η Περιφέρεια

Η αξία της πρόληψης, της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης, που αποτελούν και τα «κλειδιά» για την προστασία της υγείας, ήταν το μήνυμα του 14ου Αγώνα Δρόμου του  Greece Race for the Cure ενάντια στον καρκίνο του μαστού που διεξήχθη στην Αθήνα την Κυριακή με την συνδρομή και της Περιφέρειας Αττικής.

Στον συμβολικό αγώνα που διοργανώθηκε στο Ζάππειο, συμμετείχαν εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας στέλνοντας μήνυμα ελπίδας ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί.

Γιώργος Πατούλης: «Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί»

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας πως η πρόληψη σώζει ζωές, έστειλε και ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Όλοι μαζί στηρίζουμε έμπρακτα τη προσπάθεια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” ο οποίος οργάνωσε σήμερα το 14ο Greece Race for the Cure, στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Ως Περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε ενεργά με συγκεκριμένες πολιτικές και παρεμβάσεις, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού. Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι σήμερα χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο Ζάππειο μαζί μας, ως μέρος μίας παγκόσμιας αλυσίδας η οποία συμβολικά μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει το καρκίνο του μαστού δώσαμε ένα μήνυμα ελπίδας. Ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί».

Ειδήσεις από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ