Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Κολωνός: Προφυλακιστέοι άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Την προφυλάκιση των δύο εκ των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, διέταξε η ανακρίτρια, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους.

Ειδικότερα, την προφυλάκιση του 33χρονου συλληφθέντος διέταξε η ανακρίτρια. Ο δικηγόρος του, κατά την έξοδό του από την αίθουσα, επιβεβαίωσε την προφυλάκιση. Στη συνέχεια όπως μεταδίδει η Καθημερινή ότι προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 34χρονος, ενώ για τον 36χρονο υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και έτσι θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο για την ποινική του μεταχείριση. Σύμφωνα με τον συνήγορο του 36χρονου, το συμβούλιο θα αποφανθεί εντός πέντε ημερών και μέχρι τότε ο πελάτης του θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης. Πρόκειται για τους τρεις που συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα με την κατηγορία ότι συνευρέθηκαν με τη 12χρονη, έναντι αμοιβής. Συνολικά έχουν προφυλακιστεί οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ