Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Ο Παύλος Μαρινάκης στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ

Για τα προβλήματα καταστηματαρχών και πολιτών, κυρίως λόγω της ενεργειακής κρίσης, αλλά και για το σχέδιο μεταστέγασης εννέα υπουργείων και τριών δημοσίων φορέων στο οικόπεδο της ΠΥΡΚΑΛ, συζήτησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο, κατά την επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στην πόλη.

Μαζί με τον κ. Μαρινάκη, τον Δήμο επισκέφτηκαν επίσης ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών και Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης, οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών Άννα Καραμανλή και Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, ο οργανωτικός γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιος Κορομηλάς, η γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Μίλτο Μπαντή και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Δάφνης- Υμηττού Σταύρο Μητροθανάση.

Η επίσκεψη των στελεχών του κόμματος, ξεκίνησε από το Δημαρχείο, όπου συνομίλησαν με τον δήμαρχο για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει θέσει η κυβέρνηση στην διάθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα μεγάλα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται και την ανάπλαση που προωθείται στο χώρο της ΠΥΡΚΑΛ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης, οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Τσιλίφης, Αργυρούλα Βογιατζόγλου, Βερίνα Καρακώνη, Κωνσταντίνος Λιούτας, Νικόλαος Αναστασόπουλος, Χρυσούλα Θάνου, Δημήτριος Γιαννακούρας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού- Πολιτισμού Ιωάννης Τζιβελέκας και η πρόεδρος της Φιλοζωικής Επιτροπής του Δήμου Γεωργία Σκιαδοπούλου.

Στην συνέχεια, τα στελέχη του κόμματος περιηγήθηκαν στο εμπορικό κέντρο της περιοχής και επισκέφτηκαν την τοπική λαϊκή αγορά, μιλώντας με εμπόρους, καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Κατόπιν, ο Γραμματέας, οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, επισκέφτηκαν τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, όπου τους υποδέχτηκε ο κοσμήτορας Κωνσταντίνος Καρτερολιώτης και τους ξενάγησε στους χώρους της σχολής, συζητώντας για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη φύλαξη του Πανεπιστημίου.

Στη Φιλοζωική Επιτροπή του Δήμου βρέθηκαν στη συνέχεια τα στελέχη του κόμματος. Μέσα στα τελευταία τρία χρόνια έχει δημιουργηθεί πλέον μια ολοκληρωμένη δομή φροντίδας των ζώων που βασίζεται σε εθελοντές και στην προσωπική προσπάθεια των ανθρώπων που στηρίζουν την πρωτοβουλία στην καθημερινότητα. Η Επιτροπή έχει δημιουργήσει προγράμματα υιοθεσίας αδέσποτων και στειρώσεων, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι υπεύθυνοι είναι η πρώτη φορά που οι Δήμοι έχουν πρόσβαση σε τόσο πολλούς πόρους για τη φροντίδα των ζώων.

Στην επίσκεψη στον Δήμο παραβρέθηκαν ακόμη η πολιτεύτρια Δήμητρα Αράπογλου, οι επικεφαλής των Θεματικών Τομέων της ΝΔ Ντόρα Πάλλη, Ιωάννα Γκελεστάθη και Τάσος Κορίλλης, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Βασίλης Κατσαρός, Δανάη Προκόβα, Μανώλης Μιγαδάκης, Βασίλης Γακόπουλος, Γιάννης Μπάντος, Δημήτρης Γκουλής, και τα μέλη του ΕΓ της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Λεμπέσης και Δημήτρης Ράπτης.

Διαβάστε επίσης: Ράμπες για ΑμΕΑ σε όλα τα σχολεία του Δήμου

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ