Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σύγχρονο και λειτουργικό το νέο ΚΕΠ στην Τερψιθέα

Στην υπηρεσία των κατοίκων της πόλης και της Πρωτοβάθμιας φροντίδας του συστήματος υγείας βρίσκονται τα τρία καινούργια, σύγχρονα και απολύτως λειτουργικά ΚΕΠ του Δήμου Γλυφάδας.

Το νέο ΚΕΠ στην περιοχή της Τερψιθέας, εφοδιασμένο με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα. Μάλιστα προς διευκόλυνση των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Πλαπούτα για εύκολη πρόσβαση.

Αναφερόμενος στην λειτουργία του ΚΕΠ και τις αλλαγές που γίνονται στην πόλη για την καλύτερη και χωρίς ταλαιπωρία εξυπηρέτηση των πολιτών, ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε: «Η μεταστέγαση και του ΚΕΠ στην Άνω Γλυφάδα ολοκληρώθηκε και η πόλη μας έχει πλέον όχι μόνο τρία Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αλλά είναι όλα σε χώρους σύγχρονους, διεθνών προδιαγραφών, με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις για τους πολίτες. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Δείτε: Μαθήματα ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού

Όλες οι ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ