Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στην τελική ευθεία η ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού Σταδίου Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος». Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από τον Δήμο η κερκίδα που παρουσίασε πρόβλημα γκρεμίστηκε, ενώ ακολουθεί μια σειρά εργασιών που θα αλλάξουν την όψη του γηπέδου.

«Η προβληματική κερκίδα κατεδαφίστηκε. Η μεγάλη ανακαίνιση του Δημοτικού μας Σταδίου μπαίνει στην τελική της ευθεία. Στη θέση της παλαιάς κερκίδας θα κατασκευαστεί κτίριο που θα φιλοξενεί συνεδριακό χώρο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, μουσείο του Εθνικού Αστέρα και άλλες αθλητικού τύπου εγκαταστάσεις.

Το έργο υλοποιείται χάρη στην νομιμοποίηση του Σταδίου, την οποία εκτέλεσε η δημοτική αρχή και ο Δήμος Καισαριανής μπορεί πλέον να επενδύσει 340.000€ από τα 600.000€ του προγράμματος «Φιλόδημος» που εξασφάλισε για την αποκατάσταση και ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.

Με την ίδια χρηματοδότηση θα ανακαινιστεί και το ήδη υπάρχον κτίριο όπισθεν του ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου «Αντώνης Καλογιάννης», για να καλύψει πολλαπλές χρήσεις και υπηρεσίες (γραφεία, αποδυτήρια κλπ). Η Καισαριανή αλλάζει» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε: Στο επίκεντρο οι διατροφικές διαταραχές και η σχέση τους με τα ναρκωτικά

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ