Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτοστρώσεων από την Περιφέρεια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής τα έργα ασφαλτοστρώσεων, συντήρησης και αποκατάστασης φθορών σε κεντρικούς δρόμους σε όλη την Αττική, με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 30 εκ. ευρώ.

Μεταξύ των έργων που εκτελούνται αυτή την περίοδο, εργασίες γίνονται στη Λεωφόρο Κηφισού, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, σε κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στη Βαρυμπόμπη, στον Αγ. Στέφανο, στις περιοχές Μαλακάσα, Καπανδρίτι και Κάλαμο, υπό τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής και την επίβλεψη του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Μητροπολιτικών Υποδομών, Χωρικού σχεδιασμού και Αντιπλημμυρικών Έργων Αθ. Κατσιγιάννη. Επίσης είναι σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα.

Αναφερόμενος στις εργασίες για την βελτίωση των κεντρικών οδικών αξόνων ο Γ. Πατούλης δήλωσε: «Για εμάς τα ζητήματα οδικής ασφάλειας παραμένουν πρώτα στις προτεραιότητες μας και προς αυτή την κατεύθυνση, επενδύουμε σε έργα σε όλη την Αττική, που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες. Προστατεύουμε τις ζωές των πολιτών με έργα και όχι στα χαρτιά και θα συνεχίσουμε σε αυτό το πλαίσιο με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς».

Ειδήσεις από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ