Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μεγάλη η ανταπόκριση για τις συναντήσεις με την ΙΝΕ της ΓΣΕΕ στον Δήμο

Το ενδιαφέρον δεκάδων κατοίκων από τον Ταύρο και το Μοσχάτο συγκέντρωσαν τόσο τα σεμινάρια ενημέρωσης, όσο και οι εξατομικευμένες συναντήσεις με τους συνεργάτες του ΙΝΕ της Γ.Σ.Ε.Ε που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής.

Το ενδιαφέρον των πολιτών για θέματα που αφορούν στην εργασία και τα δικαιώματα των εργαζομένων ήταν τέτοιο που η διοίκηση του δήμου προσανατολίζεται στην επανάληψη της συγκεκριμένης δράσης το έμέσως επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια των ατομικών αυτών συναντήσεων οι πολίτες του Δήμου μας δέχθηκαν δωρεάν συμβουλές σε εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που τους απασχολούσαν, όπως τρόποι διεκδίκησης δεδουλευμένων, δικαιώματα αδειών, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, προϋποθέσεις για συντάξεις αναπηρίας, κα.

Ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και προκειμένου να μπορέσουν να ωφεληθούν περισσότεροι πολίτες μέσω των εξατομικευμένων συναντήσεων, πρόκειται να επαναλάβει σε εύλογο χρονικό διάστημα  τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Με δεδομένο ότι τα αιτήματα των πολιτών συνεχίζουν να φτάνουν στα γραφεία των αρμοδίων υπηρεσιών, ο δήμος καλεί τους ενδιαφερόμενους να κλείσουν ραντεβού με τους νομικούς συνεργάτες της Γ.Σ.Ε.Ε. δηλώνοντας συμμετοχή στα προγράμματα που θα αδρομολογηθούν.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού πολλοί συμπολίτες μας βρήκαν αξιόπιστες απαντήσεις σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα που τους απασχολούν. Οι εξατομικευμένες συναντήσεις θα προγραμματιστούν εκ νέου προκειμένου να μπορέσουν κι άλλοι συμπολίτες μας να μιλήσουν με τους νομικούς συνεργάτες της Γ.Σ.Ε.Ε.. Στόχος μας είναι η στήριξη των συμπολιτών μας – εργαζομένων και ανέργων – με τη διαμόρφωση ενός ισχυρού κοινωνικο-πολιτιστικού δικτύου.».

Όλες οι ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ