Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αναζητούνται διαμερίσματα για το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία»

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Άστεγους» το οποίο υλοποιείται από τη σύμπραξη του Δήμου Νέας Σμύρνης, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ αναζητούνται διαμερίσματα που μπορούν να αξιοποιηθούν από τους συμμετέχοντες του προγράμματος. Το σύνολο του κόστους των ενοικίων θα χρηματοδοτηθεί μέσω του προγράμματος και με χρονική διάρκεια έως και 2 συναπτά έτη.

Το Πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία» χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και απευθύνεται σε άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες έλλειψης στέγης.

Το εγκεκριμένο σχέδιο θα υποστηρίξει 20 νοικοκυριά των δυο συνεργαζόμενων Δήμων. Στόχος είναι η καταπολέμηση της έλλειψης στέγης και η ομαλή επανένταξη των ωφελούμενων στον κοινωνικό ιστό.

Στοιχεία επικοινωνίας: Άννα Τσάβου, Κοινωνική Λειτουργός, Αστικής Μη Κερδοσκοπική Εταιρείας ΙΑΣΙΣ, 210-7006918, anna.tsavou@iasismed.eu και
Χριστίνα Αρβανίτη, Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νέας Σμύρνης, 213-2025818, charvaniti@neasmyrni.gr.

Διαβάστε επίσης: Η επέτειος του Πολυτεχνείου τιμήθηκε και από τα ΚΔΑΠ της πόλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ