Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Έτοιμο το γήπεδο «μπαλόνι» της πόλης

Θέμα ημερών αποτελεί η ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο «μπαλόνι» του Δήμου Γλυφάδας που θα είναι το νέο κόσμημα της πόλης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η δημοτική Αρχή από την κατασκευάστρια εταιρεία, το κλειστό γήπεδο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί προς χρήση εντός των επομένων ημερών.Πρόκειται για μία κλειστή αθλητική εγκατάσταση, που πέραν του “διαστημικού” της σχεδιασμού, πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, οικονομίας και λειτουργικότητας.Μαζί με το κλειστό γήπεδο, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και σε ακόμη δύο γήπεδα ποδοσφαίρου και τρία μπάσκετ που βρίσκονται στο σημείο, στην περιοχή του Γκόλφ.

Αναφερόμενος στο νέο απόκτημα της πόλης, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου είπε:«Μία φωτογραφία, χίλιες μπάλες μπάσκετ! Επιτρέψτε μου την παράφραση στο γνωστό λογοπαίγνιο, γιατί ο ενθουσιασμός και η χαρά μας είναι πραγματικά μεγάλη. Το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Γλυφάδας μας, το πρωτότυπο και καινοτόμο «μπαλόνι. Αυτές τις μέρες θα μπουν οι τελευταίες πινελιές (καθιστικά, πάγκοι, κ.ά.) και μέσα στο Δεκέμβριο θα αρχίσουν να το απολαμβάνουν καθημερινά μικροί και μεγάλοι!

Το 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας μετατρέπεται πλέον σε ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα. Με δύο ολοκαίνουργια γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα κλειστό μπάσκετ και προσεχώς δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ – και φυσικά με όλες τις ανέσεις και τις συνοδευτικές υποδομές που πρέπει να έχουν όλοι όσοι αθλούνται, κάθε ηλικίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όχι μόνο γιατί το τελικό αποτέλεσμα με το «μπαλόνι» είναι υπέροχο αισθητικά, αλλά γιατί αποδεικνύεται λειτουργικό και ασφαλές – δοκιμάστηκε μάλιστα στις μεγάλες βροχές των τελευταίων ημερών και πέρασε με άριστα το τεστ!

Να θυμίσουμε κι αυτό: Το λεγόμενο μπαλόνι απαιτεί λιγότερο χώρο και κατασκευάζεται πιο γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα έχει τουλάχιστον δέκα φορές μικρότερο κόστος από ένα «παραδοσιακό» κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Αποτελεί δηλαδή μια πολύ οικονομικότερη λύση σε σχέση με την κατασκευή ενός κλασικού κλειστού γυμναστηρίου και είναι μια επιλογή που κερδίζει διαρκώς έδαφος διεθνώς».

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού, τ. Αντιδήμαρχος Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος με μεγάλη αγάπη επιμελήθηκε και συντόνισε τις εργασίες κατασκευής του μοναδικού αυτού δημιουργήματος τόνισε: «Η Γλυφάδα μας έχει τις πλέον σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό. Οι παίκτες και οι ομάδες της πόλης μας είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν και τους προσφέρουμε και εμείς τα καλύτερα για τις προπονήσεις τους. Οι εγκαταστάσεις είναι όμως ανοικτές για όλους όσοι επιθυμούν να αθληθούν. Το νέο γήπεδο είναι ένα κόσμημα και προσωπικά είμαι λίγο περισσότερο συγκινημένος ως αιώνιος λάτρης του αθλητισμού. Αποτελεί τιμή για μένα να δίνω πίσω στον αθλητισμό της πόλης που αγαπώ. Γλυφάδα μου δίπλα σου».

Όλες οι ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ