Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Κολωνός: Χειροπέδες σε 57χρονο για την υπόθεση της 12χρονης

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης με ένταλμα από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ένας 57χρονος ημεδαπός για την υπόθεση μαστροπέιας στον Κολωνό.

Πρόκειται για πρόσωπο που η ίδια η 12χρονη έχει κατονομάσει ως «ο Μιχάλης», το οποίο φέρεται να είχε ρόλο αντίστοιχο με τον Ηλία Μίχο στα «ραντεβού» για τα βασανιστήρια που βίωνε η ανήλικη. Ο «Μιχάλης» έχει κατονομαστεί από το παιδί, το οποίο φαίνεται να μην τον έχει δει από κοντά, ως ο δεύτερος άνδρας που κανόνιζε συναντήσεις της φρίκης με «πελάτες», όπως έκανε και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Μίχος. Φέρεται επίσης να έχει υποστηρίξει ότι ο Μίχος έστελνε μηνύματα στον «Μιχάλη» προσποιούμενος την ίδια και λέγοντας πως έχει μεγάλη ανάγκη χρημάτων και ότι ο παραλήπτης των μηνυμάτων αυτών κανόνιζε ραντεβού για το παιδί με «φίλους του». Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι έχει καταθέσει πως «Μιχάλης» και Μίχος δεν γνωρίζονταν.

Επίκληση του συγκεκριμένου ονόματος φέρεται να έχει γίνει και από πρόσωπα που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω διαδικτύου οι οποίοι φαίνεται να έλεγαν πως την βρήκαν «μέσω του Μιχάλη». Το παιδί, φαίνεται πως στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη» ο οποίος εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι να πηγαίνει σε «ραντεβού» σε ξενοδοχεία. Να σημειωθεί πως για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά 10 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

Πηγή: kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ