Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βραβεύσεις και θέαμα στον «Σχολικό Αθλητισμό»

Με την απονομή τιμητικής πλακέτας στους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ολοκληρώθηκε η δράση «Σχολικός Αθλητισμός – Γιορτές Αθλημάτων: Παίζω Βόλει», που διοργάνωσε η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ζωγράφου, στο Κλειστό Γήπεδο της Ωρίωνος.

Τη δράση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο οποίος μίλησε στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου για τα οφέλη της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία. Ο κ. Θώδας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για τη συμμετοχή τους στη δράση του Δήμου Ζωγράφου και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Εκτελεστικό Διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλή Μπακοδήμο και στον υπεύθυνο ανάπτυξης Χρήστο Ντόζη, επαινώντας  τους για το έργο που επιτελεί η Ομοσπονδία για την εκμάθηση του αθλήματος.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ζωγράφου για την άρτια και συντονισμένη διοργάνωση που επετεύχθη στον Δήμο Ζωγράφου.

Παρόντες ήταν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Αναστασία Μπότου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Τιμητικές πλακέτες από τον Δήμο Ζωγράφου έλαβαν επίσης οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές, Παναγιώτης Λακασάς, Κώστας Γκούντας, Γρηγόρης Ρουσσάκης και Νίκος Μπουτσουρής.

Παρόμοιες αθλητικές δράσεις θα ακολουθήσουν και το επόμενο διάστημα σε όλα τα σχολεία της πόλης, με σκοπό οι μικροί μαθητές να γνωρίσουν και άλλα  αθλήματα.

Διαβάστε: Βασίλης Θώδας: «Να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε αυτό που κάνουμε στον Δήμο»

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ