Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εκδηλώσεις χαράς στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου

Το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών ήταν η καλύτερη ανταμοιβή των ανθρώπων της δημοτικής Αρχής Παλαιού Φαλήρου για τις γιορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στους παιδικούς σταθμούς της πόλης.

«Τα χέρια, τα μάτια και οι καρδιές ενώθηκαν! Τα γέλια ακούστηκαν πάλι δυνατά ! Οι μικροί ένιωσαν την χαρά του παιχνιδιού και οι μεγάλοι ένιωσαν παιδιά! Όλοι έφτιαξαν πολύτιμες και όμορφες αναμνήσεις!» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου αποτυπώνοντας την επιτυχία που είχαν οι γιορτινές δραστηριότητες.

Για μια εβδομάδα οι Σταθμοί μεταμορφώθηκαν σε εργαστήρια του Αι Βασίλη και σε παιχνιδότοπους, όπου όλα τα παιδιά των Σταθμών, μαζί με τους γονείς τους πέρασαν όμορφες στιγμές με τραγούδι, κέφι και χαρούμενη διάθεση!

Οι αίθουσες των Παιδικών Σταθμών είχαν στολιστεί  με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών και φεύγοντας πήραν όλοι τα δωράκια τους και κεράστηκαν χειροποίητα γλυκίσματα.

Παιδιά, γονείς και παιδαγωγοί, ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα πολλά υποσχόμενο 2023 ενώ η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαίρη Τρύφων δήλωσε περήφανη για το έργο που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς σταθμούς και ευχαρίστησε παιδαγωγούς και εργαζόμενους  για την άψογη συνεργασία.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος που παρέστη στις εκδηλώσεις, ευχαρίστησε τις εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών για την διοργάνωση των εορτών και τόνισε ότι «η Δημοτική Αρχή πάντα θα στηρίζει ποιοτικές δράσεις για τα παιδιά, που ξεχωρίζουν για την έμπνευση τους και την φαντασία τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ